+38067197 07 30

+38067197 07 30

Асфальтобетон & ФЕМ: що краще?

Асфальтобетон & ФЕМ: що краще?

Дуже часто власники бізнесу, директори чи інші відповідальні особи стикаються з дилемою: ФЕМ чи асфальтобетон. До того ж не завжди є змога детально вивчити всі переваги та недоліки того чи іншого дорожньо-тротуарного покриття. Керуючись найкращими мотивами, на жаль, іноді обирають покриття, як у сусіда, що є не зовсім вдалим орієнтиром.

Отож, порівняли основні фактори, які варто враховувати під час вибору тротуарно-дорожнього покриття. Сподіваємося, це допоможе вам обрати той тип покриття, який найкраще підійде під потреби саме на вашому об’єкті не тільки в моменті, а й на довгу перспективу. Адже саме від цього рішення залежить довговічність, естетичність, зручність в експлуатації та, що важливо, довгострокова економічна вигода.

Надалі презентуємо основні параметри та фактори, які, на нашу думку, можуть стати орієнтиром у виборі дорожньо-тротуарного покриття.

Сподіваємося, що аналіз наведених вище параметрів був корисним. Вибір за вами, а ми завжди раді відповісти на будь-які питання, тому телефонуйте або залишайте свої контакти для зворотного зв’язку.