+38067197 07 30

+38067197 07 30

Виклики та результати за 2022 рік

Виклики та результати за 2022 рік

Як будівельній компанії вдалося реалізовувати проєкти минулого року

2022 рік став, без сумніву, найбільш непередбачуваним та найважчим. Кожен із нас зіштовхнувся із загрозами, які назавжди залишать слід в історії та нашому житті. Війна вплинула і на економіку, і на розвиток бізнесу загалом. Однак, адаптовуючись до вимог сьогодення, прогресивні компанії продовжують залишатися на ринку, надавати робочі місця та підтримувати економіку країни. Про виклики та результати роботи за минулий рік будівельної компанії «СИНТЕЗ ГРУП».

Передісторія

«СИНТЕЗ ГРУП» надає вузькоспеціалізовані будівельні послуги та працює на ринку вже понад десять років. За цей період компанія займалася різними видами девелоперських робіт. Наразі вектор розвитку спрямований на монолітно-каркасне будівництво та благоустрій територій (механізоване та ручне укладання ФЕМ).

Завдяки професіоналізму та спільним цінностям, компанії вдалося продовжити свою справу у період пандемії, а відтак і повномасштабного вторгнення.

Серед хаосу та руйнацій — продовжувати будувати

Попри нестабільність та невизначеність, «СИНТЕЗ ГРУП» адаптувалася до нових викликів і вже у квітні продовжила виконання робіт із благоустрою. Це допомогло згуртувати команду, підтримувати співробітників та допомагати ЗСУ. Зокрема, компанія надавала техніку для потреб територіальної оборони та працювала над виготовленням протитанкових їжаків із перших днів вторгнення. 

Незважаючи на часті повітряні тривоги, відключення електроенергії, здорожчання палива та закупівельних матеріалів, за період 2022 року компанія «СИНТЕЗ ГРУП» реалізувала більше 20-ти проєктів на об’єктах відмінних за масштабом та призначенням. 

Завдяки власному сучасному автопарку техніки, команда змогла виконати великий обсяг робіт за доволі короткі терміни. Тут у поміч фахівцям стають ФЕМукладач та лазерний планувальник Optimas. 

Кейси «СИНТЕЗ ГРУП» у 2022 році

Один із напрямків нашої діяльності реалізовує компанія «СИНТЕЗ БРУК», яка входить до групи компаній «СИНТЕЗ ГРУП». Серед кейсів за минулий рік об’єкти різної складності: від проїжджих частин складських приміщень до дизайнерських елементів благоустрою на алеях торгових центрів та житлових комплексів. Згадаємо окремі проєкти.

Роботи з благоустрою на території ТРЦ «Метрополіс», що на Оболоні, місто Київ.Замовник: ТОВ «Будівельна компанія «ОЛЬВІЯ».

Благоустрій території промислового комплексу «Холодильний склад», смт. Гостомель, Київська обл. Замовник: ТОВ «ПРОФІБУДСЕРВІС ПЛЮС».

Благоустрій на території «СТО вантажних автомобілів VOLVO» у с. Усатове, Одеської області. Замовник: ТОВ «ВЕСТ ІСТ КОМПАНІ».

Роботи з благоустрою на території «Складського комплексу» у с. Софіївська Борщагівка, Київської області. Замовник: ТОВ «БЦ ТЕХНОБУД».

Роботи з благоустрою на території «Складського комплексу» у с. Білогородка, Київської області. Замовник: ТОВ «СУЧАСНИЙ ПРОСТІР».

Благоустрій на території БЦ “Space4” у м. Рівне. Замовник: ТОВ «РЕНОМЕ ЄВРОБУД».

  Благоустрій на території ТРЦ “River Mall” у м. Київ. Замовник: ТОВ «ЄВРОПЕЙСЬКЕ ПРОЕКТУВАННЯ ТА БУДІВНИЦТВО».

  Роботи з благоустрою на території ЖК “Crystal Park”, проспект Перемоги у місті Київ. Замовник: ТОВ «ЮНІБІЛД».

Загальна площа благоустрою на всіх об'єктах за 2022 рік — 38 500 м.кв.

Перспективи

Компанія «СИНТЕЗ ГРУП» готова до підписання нових угод на виконання робіт із благоустрою та монолітно-каркасного будівництва.

«2022 рік загартував нас і показав, що ми можемо вистояти за будь-яких умов, — каже директор та один із співзасновників компанії «СИНТЕЗ БРУК» Олександр Коваленко. — Кожен повинен робити свою справу, на якій найкраще знається. Наша ж мета — будувати та облагороджувати міста та села України у співпраці з іншими компаніями. Завжди орієнтуємося на побажання замовника та створюємо максимально гнучкі умови. Усвідомлено ставимося до нових викликів та дивимося у майбутнє з вірою у перемогу».

«СИНТЕЗ ГРУП» — компанія, яка надає послуги з благоустрою території площею від 1 000 м.кв., а також послуги з монолітно-каркасного будівництва від 1 000 м.куб.